Stage lopen bij Blast

Wil jij meegroeien bij de toonaangevende speler in Digital Signage oplossingen? Ben jij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op IT-gebied of ben jij gedereven in het maken van de mooiste bewegende content?


Regelmatig hebben wij (afstudeer) stageplekken beschikbaar:

Blast in Enschede is de toonaangevende speler in Digital Signage oplossingen. Ontwikkelt en vermarkt in eigen beheer intelligente narrowcastingconcepten voor het toepassen van innovatieve mediatechnologie om klanten, gasten, bezoekers of passanten te inspireren en te activeren. Door een luisterend oor te bieden en door de inzet van een digitale stoepborden, - etalageposters, - abri’s en petrol displays.

Blast is actief en succesvol in marktsegmenten zoals: retail, leisure, horeca, zakelijke dienstverlening en petrol. Met innovatieve producten neemt Blast inmiddels een unieke marktpositie in, en is hard op weg naar het marktleiderschap in Nederland op gebied van (outdoor) Digital Signage/Narrowcasting. Blast werkt onder andere voor Coop, AVIA Nederland, KPN, Nedcargo, Vereniging van Keurslagers en Maes Energy & Mobility. Als hecht team werken wij met elkaar naar een gezamenlijk doel toe, waarbij korte communicatielijnen, een platte organisatiestructuur en informele omgang het Blast DNA weergeeft.
 

Make it happen
Spreekt een afwisselende stageplek je aan en ben je enthousiast geworden? Reageer dan direct naar: info@blast.nl voorzien van je cv en een korte motivatie waarom we juist jou voor een kop koffie moeten uitnodigen! Wil je ondertussen meer weten over een mogelijke stageplek bel dan via 085-4015030.

Er zijn ook mogelijkheden voor een werkplek na je afstudeerstage!

Blast werkt samen met: