Kentekenplaat herkenning

Naast gezichtsherkenning stellen we nóg een nieuwe en unieke oplossing aan je voor; content op basis van kentekenherkenning! Het systeem herkent het kenteken en de daarbij voor onze opdrachtgevers relevante RDW-gegevens. Zo kunnen onze opdrachtgevers heel gericht adverteren en krijgen passanten alleen datgene te zien dat relevant is voor hun type auto. Op deze manier ontstaat de unieke mogelijkheid om door middel van kentekenherkenning de juiste content bij de juiste klant te krijgen.


Bijvoorbeeld

  • Het systeem signaleert op basis van het kenteken een bijna verlopen APK. Er wordt automatisch een advertentie met een APK-aanbieding getoond van een lokaal BOVAG-bedrijf.
  • Het systeem signaleert op basis van het kenteken dat diesel het brandstoftype voor die auto is. Er wordt automatisch een advertentie getoond met een speciaal aanbod voor een diesel-upgrade.
  • Het systeem signaleert op basis van het kenteken op welk type olie de auto loopt. Er wordt automatisch een advertentie getoond met korting op motorolie relevant voor juist déze auto.
Blast werkt samen met: